Η ΣΧΟΛΗ

Η σχολή μας ιδρύθηκε το 2010 από τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Χαλκίδη. Η ακαδημία μας στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που ξεπερνά τα 200 τ.μ. ενώ ενδείκνυται τόσο για προγράμματα προπόνησης, όσο και για διοργάνωση αγώνων.

Η αγάπη μας για τα δυναμικά αθλήματα και η επιθυμία μας να διδάσκονται σωστά και στο κατάλληλο περιβάλλον, μας οδηγήσαν στην ίδρυση της ακαδημίας BG KICK BOXING ACADEMY με έδρα τα Άνω Λιόσια. Σκοπός μας είναι η διάδοση  του kick boxing και του ευ αγωνίζεσθε στα νέα παιδιά με όχημά μας την αγάπη μας για το άθλημα. Στην εποχή του κέρδους και των μεγάλων συμφερόντων, εμείς ακολουθούμε τις διαχρονικές αρχαιοελληνικές αξίες με σκοπό μέσω του αθλητισμού να βελτιωθούμε πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.

Η BG KICK BOXING ACADEMY είναι μία πλήρως εξοπλισμένη σχολή τόσο για όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και να έρθουν σε μία άρτια πρώτη επαφή μαζί του, όσο και για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τον πρωταθλητισμό μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της προπονητικής ομάδας.

Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ και η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ αποτελούν τους κυρίαρχους λόγους που επιλέγουν αρκετοί τα μαθήματα πολεμικών τεχνών. Η ανάδειξη των δυνατών ή δυναμικών σου χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με την κατάλληλη προπόνηση είναι το κλειδί για να αισθάνεσαι πάντα έτοιμος να προστατέψεις τον εαυτό σου.

Η BG KICK BOXING ACADEMY απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά που επιθυμούν να γυμνάσουν σώμα και πνεύμα. Τα αθλήματα που μπορεί να μάθει κάποιος στη σχολή μας είναι τα εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ KICK BOXING: Επιτρέπεται η πυγμαχία και τα λακτίσματα στο μπροστινό μέρος του σώματος, του κεφαλιού καθώς και στους μηρούς. Οι αγώνες διεξάγονται σε ring.

KICK BOXING: Επιτρέπεται η πυγμαχία και τα λακτίσματα στο μπροστινό μέρος του σώματος, του κεφαλιού καθώς και στους μηρούς. Οι αγώνες διεξάγονται σε ring.

KICK BOXING K1 RULES: Επιτρέπεται η πυγμαχία και τα λακτίσματα στο μπροστινό μέρος του σώματος, του κεφαλιού καθώς και στους μηρούς. Επίσης επιτρέπεται και η χρήση των γονάτων. Οι αγώνες διεξάγονται σε ring.

Με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας με μεγάλη ακρίβεια, διδάσκουμε οι ίδιοι δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στα μικρά παιδιά, καθώς θεωρούμε ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον του Kick Boxing. Ο τρόπος διδασκαλίας μας δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στον σεβασμό, την πειθαρχία και την ευγένεια. Μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολυάριθμους επαγγελματικούς αγώνες αποκτήσαμε τεχνογνωσία και εμπειρία που μεταδίδουμε σε όλους τους αθλητές του BG KICK BOXING ACADEMY.

Προπονητής

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  • Πρωταθλητής Ελλάδος 1998-1999
  • 2η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1999
  • Πρωταθλητής Ευρώπης WPKA 2000
  • Νικητής Κ1 Ελλάδος 2001
  • Πρωταθλητής Πυγμαχίας 2002
Προπονητής

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  • Πρωταθλητής Ελλάδος 2000-2002
  • 2η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WPKA 2003
  • Κάτοχος Επαγγελματικής Ευρωπαϊκής Ζώνης MUAY THAI 2003
  • Κάτοχος Επαγγελματικής Εθνικής Ζώνης ΠΟΚ 2004