Νεα

Ο απόηχος του "athens challenge"

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 20:58

Πολύ δυνατά ξεκίνησε ο Φεβρουάριος για το BG Academy. Η σχολή μας συμμετείχε με 28 αθλητές στο "Athens Challenge", που διεξήχθη 4 -5 του μήνα στο Ολυμπιακό κλειστό Άνω Λιοσίων.

Φωτογραφίες από τη βράβευση της σχολής μας στο international fight club

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 17:40

Στο International Fight Club, που διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου στο κλειστό Γαλατσίου, η ομάδα μας κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους που έλαβαν μέρος. Όλοι οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Οι αθλητές που ξεχώρισαν ήταν ο Αλέξανδρος Μαυροματίδης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά των -75 κιλών, στο στυλ του Κ1 και ο Ισαάκ Τσακλέας, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος αθλητής στο τατάμι.

Δυνατή η παρουσία του bg academy στο πανελλήνιο

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 19:07

Θετικός ήταν ο απολογισμός του BG Academy στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων / κορασίδων / εφήβων / νεανίδων που διεξήχθη 4-6 Νοεμβρίου στο ολυμπιακό κλειστό πάλης στα Άνω Λιόσια.

Καγκελίδης και Γιακουμής στο πανευρωπαϊκό της Σλοβενίας

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 18:39

Πέρυσι εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σερβίας και φέτος θα δώσουν το παρόν σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση της WAKO. Ο λόγος για τους αθλητές της σχολής μας, Άγγελο Γιακουμή και Γιάννη Καγκελίδη, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία 23-30 Οκτωβρίου.

Δυνατό Σαββατοκύριακο για το bg academy

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 16:36

Δυνατό διήμερο ήταν αυτό που πέρασε για το BG Academy. Οι αθλητές της σχολής μας έδωσαν δυνατά παιχνίδια, τόσο το Σάββατο (8/10), όσο και την Κυριακή (9/10), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 4-6 Νοεμβρίου.